Home Singles FANTOM – Vicious Circle

FANTOM – Vicious Circle

by Nel Mertens

Hij is het nieuwe enfant terrible van de popscene, de ‘fantom of the popera’… De extravagante Maxim Meyer-Horn bracht zijn derde single uit, onder zijn alias fantom, want hij houdt het graag wat mysterieus.

Zijn muziek is steeds autobiografisch en zelfgeschreven. Rond zijn eerste singles Illuminati en Massacre wist hij een eigen sfeer te creëren en bij opvolger Vicious Circle is dat niet minder zo, hoewel hij voor een nieuw geluid gaat. We horen een sterke, glamoureuze popsingle, met rock- en triphopinvloeden, waarin hij zijn beknellend knappe tekst poneert.

Vicious Circle is een lied over vastzitten in een moeilijke situatie met iemand van wie je houdt. In die situatie blijven doet pijn, eruit komen is even pijnlijk. Deze pijn accepteren en je afvragen wat dit gevoel kan wegnemen, zijn de enige opties om sterk te blijven voor elkaar. Ook in moeilijke tijden is het belangrijk om er voor elkaar te zijn”, legt fantom uit.

Deze jongeman heeft zowat alles in zijn muzikaal project zitten om een plek in de Belgische én de internationale popscene te veroveren!

Vicious Circle is digitaal verschenen. Fantom brengt in het najaar zijn debuut-ep uit.

Facebook / Instagram / Twitter

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More