Home Singles SABINE TIELS – Adelaar (Cricket Hill Music)

SABINE TIELS – Adelaar (Cricket Hill Music)

by Hans Verhoeven

Sabien Tiels ging net als Wout Van Aert op hoogtestage en dat leverde dus op zijn zachts gezegd resultaten op. In haar geval was het een songschrijverskamp en we gaan hier bibberen bij het woord ‘kamp’, maar ze kwam er levend uit en met nog eens een nieuwe single onder de arm.
Die heet Adelaar en is eigenlijk geschreven in het Engels door anderen maar Sabien vertaalde dingen naar haar en onze taal.

(c) foto’s Sabien:  Christelle Verstraete – Lay-out: Kathy Dhaene

Goeie single? Oh ja. Maar te laat voor ‘Zomerhit’ al dient gezegd dat Tiels haar werk gemaakt heeft van de tekst. Iets voor verliefde meisjes en jongens en jongens en jongens en meisjes en meisjes, likkend aan ijs en aan elkaar. Duinen openen zich, het is nog altijd zomer maar ze mag nu eens iets herfstigs uitbrengen.

Sabien Tiels is gewoon beter in de herfst, met laarsjes venijnig naar opbollende bladerhopen schoppend, melancholisch, wachtend op De Trein die misschien nooit meer zal terugkomen maar we hopen van wel en zijn een beetje zeker want treinen stoppen overal.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More