Home ReviewsAlbum Reviews ALOIS & VLB – Geloven (Fake Records)

ALOIS & VLB – Geloven (Fake Records)

by Ann Cnockaert

Na twee de singles Egotrippen en Laatste Avondmaal onder de vleugels van Fake Records brengt de Gentse hiphopsensatie ALOIS & VLB de ep Geloven uit.

Cover ep Geloven

Het duo bleef ook in het voorbije jaar schaven aan hun geluid, wat duidelijk te horen viel in de verschillende losse singles en samenwerkingen die ze op de buitenwereld loslieten. Vooral hun veelzijdige sound viel op, al hoeft dat allesbehalve te verbazen. Alois & VLB zitten zelf achter de beats en daar mogen ze terecht trots op zijn.

Met hun nieuwe ep zetten de twee jonge Gentenaars Maarten Vanlerberghe en Alois Maddens nu ook Oost-Vlaanderen op de hiphopkaart. Op de ep staan zes nummers met een mooie afwisseling tussen de tracks. Op sommige nummers gaan ze voor harde raps, op andere tracks zoals Verlaten en Waarom brengt het duo de songs heel ingetogen. De teksten gaan verder dan ordinaire hiphop, ze brengen een boodschap en die komt oprecht over.

Geloven is een heel stevig debuut geworden, waarbij de harde raps hand in hand gaan met een ijzersterke productie en melodische refreinen. ALOIS & VLB zijn klaar om het hiphoplandschap te veroveren.

Op 12 februari staat het tweetal met hun releaseshow in De Centrale in hun thuisstad Gent. Tickets voor die show zijn te koop via deze link.

FACEBOOK – INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More