Home Singles ALOIS & VLB – Laatste Avondmaal

ALOIS & VLB – Laatste Avondmaal

by Ann Cnockaert

Het jonge Gentse rapduo Alois & VLB, vers toegevoegd op het label van Fake Records, brengt met Laatste Avondmaal een tweede single uit van hun aankomende ep.

In een gelaagde productie – van de hand van Alois – tonen beide rappers zich van hun meest introspectieve kant. Geen grootspraak of nietszeggende rijmelarij, maar teksten die oprecht vanuit het hart op de tong komen.

De introspectieve single kreeg een ingetogen clip mee, geschoten door de Antwerpse regisseur Timo Vergauwen. Ditmaal zien we het Gentse duo niet in een of ander rampgebied, zoals bij de voorganger, maar trekken ze de wijde natuur in voor een dosis loutering. Ongecompliceerd en eerlijk, zoals het nummer zelf.

Binnenkort komt de nieuwe ep van Alois & VLB uit bij Fake Records. Een exacte datum is nog niet gecommuniceerd, maar de releaseparty ligt wel al vast. Op 12 februari staat het tweetal in De Centrale in hun thuisstad Gent. Tickets voor die show zijn te koop via deze link.

FACEBOOK INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More