Home nieuws Twee tickets te winnen voor Selofan, The Arch en Enzo Kreft

Twee tickets te winnen voor Selofan, The Arch en Enzo Kreft

by Nel Mertens

Vrijdag de dertiende en Into The Dark zet de deuren van Zaal Jagersborg in Maasmechelen open voor een duistere avond… En daarvoor mogen we twee vrijkaarten verloten!

Op vrijdag 13 mei wordt het podium klaargezet voor drie donkere acts.

Enzo Kreft bijt de spits af en staat – als één van onze electropioniers in België – garant voor een sterk door beats gedreven dansbare set, met oor voor knappe elektronische details en betekenisvolle teksten.  Visuals zijn voor hem bijna even belangrijk als muziek, dus we kunnen ‘een plaatje’ verwachten!

De Breendonkse gothrockband The Arch wordt vaak ontvangen op grote podia in o.a. Duitsland, Malta en Spanje, maar zakt met even veel plezier naar Maasmechelen af. De heren leverden met tal van releases al een knap portfolio in de dark scene af en werken daar onstopbaar aan voort. We zijn er zeker van dat we zowel hun gekende, oudere hits te horen krijgen, nummers van hun laatste album XII, maar kunnen ons ook aan nieuwe nummers verwachten!

Het Griekse minimal electroduo Selofan steelt die avond de show als headliner. Joanna en Dimitris richtten hun project 10 jaar geleden op en namen ondertussen een gevestigde plek binnen de dark electroscene in. Met een grote verscheidenheid doorheen de tijd, werden ze in hun beginjaren vooral als minimal synthact beschreven. Al snel ontwikkelden ze hun eigen audiovisuele mix, waarbij ze verschillende elementen van elektronische muziek, zang of verhalen in verschillende talen gecombineerd werden. Ze slagen er steeds in om zich op zo’n mooi theatrale manier te presenteren, dat elk live optreden overweldigend is. Selofan bezit een sterke eigen muzikale en esthetische identiteit, onderstreept door hun artwork en video’s.

Dj Dweez Balhaus zorgt voor de juiste stemming tijdens de afterparty.

Wil je kans maken op een gratis ticket voor dit event? Mail dan voor 1 mei naar newwave@telenet.be
Fingers crossed and see you over there! Geen ticket gewonnen? Bestel er dan gauw eentje via deze link.

Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More