Home Belgisch RIKKY ROZAY – Bakaa!/バカ!(Flatgebouw).

RIKKY ROZAY – Bakaa!/バカ!(Flatgebouw).

by Björn Comhaire

Rikky Rozay is een Antwerpse hip-hopper die je misschien nog kent als lid van Roedel, de zevenkoppige doggoband die eind 2018 de plaat Hondsdolheid uitbracht.

Foto: (c) Timo Vergauwen

Rozay heeft het in zijn teksten over twee grote thema’s: zijn turbulente jeugd en Japan en zijn anime cultuur. Zijn eerste muzikale exploten publiceerde hij op Soundcloud, maar sinds kort heeft hij onderdak gevonden bij het Antwerpse label Flatgebouw waar onder andere ook Mitxelena gehuisvest is.

De single Bakaa!/バカ!(wat “idioot” betekent in het Japans) is de voorbode voor de debuut-ep Slululand die op 15 mei verschijnt. Maak je vooral geen zorgen als je de tekst van de rhymes niet helemaal verstaat, dat komt waarschijnlijk omdat je geen Japans spreekt…

De videoclip van Bakaa! werd in Amsterdam opgenomen door Arno Coppens in een productie van Tomas Michelena. De styling was in handen van Joffrey Anane.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More