Home Belgisch OP DE GENTSE FEESTEN (20) : PONYKAMP.

OP DE GENTSE FEESTEN (20) : PONYKAMP.

by Didier Becu

Voor de twintigste Gentse Feesten-tip kruipen we in ons favoriete donkere hol op de Vlasmarkt, en waar anders kan dat zijn dan in de Kinky Star?

(c) : Jeroen Jacobs

Op 25 juli komen naast De Propere Fanfare, Mother, OLD PAINLESS en Mathlovsky ook Ponykamp hun liedjes ten gehore brengen. Wanneer de naam u niets zegt, hoeft u alsnog niet aan jezelf te twijfelen want de Gentse groep is amper anderhalf jaar oud. Wel hebben de drie ondertussen al een ep opgenomen en stonden ze al op podia waar je als beginnende goede band dient te staan.

Muziek die ervoor zorgt dat je muts goed staat, ergens tussen de klassieke rock ’n roll van Little Richard en het gevaarlijke venijn van The Cramps. Een ideale soundtrack dus om je pint middenin de massa te gooien en je inbeelden dat het leven alle dagen feest is.

Wie tijdens de Gentse Feesten een strandhut in Mallorca heeft geboekt, kan ze ook nog in Hultshout in de In de Gloria zien, samen met dat ander garagerockmonster uit ons land: Kookaburra.

(c): Jeroen Jacobs

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More