Home nieuws Ontdek de muziek van morgen op Fifty Lab

Ontdek de muziek van morgen op Fifty Lab

by Felix Sandon

Op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 november ontdek je de muziek van morgen in Brussel. Dan palmt het showcasefestival Fifty Lab opnieuw de AB, de Beursschouwburg en andere locaties in, letterlijk op vier minuten stappen van elkaar.

In een tijd waarin muzikale aanbevelingen je via alle kanalen om de oren vliegen, is het soms aangenaam als iemand je de weg wijst. Eén ticket voor Fifty Lab gidst je dan ook naar de beste muzikale ontdekkingen uit België en het buitenland, op maat gesneden door ervaren programmatoren uit heel Europa. En dat in de AB, de Beursschouwburg, de Beurs, de Bonnefooi en Café Delune.

Namen? Porcelain id treedt voor het eerst op met band, Ão heeft een nieuw album voor te stellen, Marguerite Thiam is een actrice die zich ook bewijst als zangeres, zowel Dushime als Oriana Ikomo bezitten een fascinerende stem, Debby Friday neemt je mee op een zinderende nachtrit… De lijst is eindeloos: voor elk wat wils.

Voor de drie dagen betaal je €58, één avondje uit kost je €25. Tickets koop je hier. Tot volgende week in Brussel!

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More