Home Belgisch Aftellen naar RSD19 #6: PIETER-PAUL DEVOS – [Citation Needed].

Aftellen naar RSD19 #6: PIETER-PAUL DEVOS – [Citation Needed].

by Wout Meganck

Met Luminous Dash willen we jullie graag de tofste releases tippen voor RSD19. Dat kunnen leuke of unieke uitgaves zijn maar ook gelegenheidsgroepjes. De zesde naam in ons lijstje is die van Pieter-Paul Devos. Devos ken je als frontman van Raketkanon en Kapitan Korsakov, twee bands waar het vooral over volume, zottigheid en act draait. Maar achter dat schild van harde muziek schuilt blijkbaar ook een gevoelige jongen.

Hoe gevoelig zal je kunnen horen op deze [Citation Needed]. In de zwoele zomer van 2018 nodigde Devos een handvol bevriende muzikanten uit om samen in muziek te verzinken. Samen iets prachtigs creëren, dat moment vastleggen en er plezier aan beleven; daar draait [Citation Needed] om.

Enkele weken geleden zagen we Devos een try-out geven en wij waren behoorlijk onder de indruk. Met zijn gevoelige liedjes en zijn schurende stem raakte hij ons in het diepst van ons hart. Dit plaatje is écht een must-have.

(c) : Karim Hamid

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More