Home Belgisch COYOTE MELON Scorpio Sessions (20/10/2020)

COYOTE MELON Scorpio Sessions (20/10/2020)

by Felix Sandon

Elke dinsdagavond bestormt een Belgische groep het podium van Radio Scorpio voor een live-optreden. Gisteren was die door technische problemen niet te horen, maar geen nood: iedere sessie komt ook op YouTube terecht. En ook wij schrijven er graag over, want elk initiatief dat muziek van eigen kweek laat rijpen, krijgt onze volle aandacht.

Coyote Melon was de band van dienst: met Loanshark brachten ze een heerlijk voortsluipend soulnummer. De gouden stem van zanger Jeroen De Gussem contrasteert perfect met de stekelige gitaren. Dat levert een melodie op die wat ons betreft eindeloos mocht blijven doorgaan.

Tweede nummer Casablanca werd eerder als single uitgebracht, maar klinkt ook in de Scorpio-studio prachtig. Of het lied even onverwoestbaar is als de gelijknamige filmklassieker, zal de tijd moeten uitwijzen. Dat snaren en zang hier een passionele sfeer oproepen, horen we wel onmiddellijk. Tot volgende week, voor meer ontdekkingen als deze!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More