Home Belgisch BELTOON: COYOTE MELON.

BELTOON: COYOTE MELON.

by Astrid Venturuzzo

Je zou de Genste band Coyote Melon nog kunnen kennen van hun deelname aan De Nieuwe Lichting in 2015. In 2017 brachten zij de ep Coaster uit en binnenkort releasen ze hun ep Casablanca. Uit die ep mochten we al genieten van de nummers Parking Lot Sunspot en Sebastian en vandaag releasen ze de titeltrack Casablanca.

Coyote Melon (c) Tina Herbots

Met Casablanca brengen deze Gentenaren de zon nog één keer terug in onze huiskamers. Jeroen Van Gussems zachte stemgeluid neemt je mee op een nazomerse roadtrip. De relaxe strofes monden uit in een catchy gitaarriff die het zomerse refrein inzet.

In Casablanca geen effecten of speciale sounds, enkel klinkende gitaren, een stevige drum en een feilloze stem die zorgen voor een staaltje indierock op z’n best.

Coyote Melon is zo’n band die al veel te lang onder de radar zit en niet de hoeveelheid waardering krijgt voor het geluid dat ze voortbrengen. We zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat hun toekomstige ep hier verandering in zal brengen en dat Coyote Melon eindelijk hun verdiende plaats kunnen innemen op de Belgische scene.

Wie de ep releaseshow van Coyote Melon wil bijwonen, doet dit op 4 december in Café Charlatan in Gent. En vandaag onze beltoon!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More