Home Concerttip CONCERTTIP: RUDY TROUVÉ & ELKO BLIJWEERT, Galerij Artisjok (30/04/2022)

CONCERTTIP: RUDY TROUVÉ & ELKO BLIJWEERT, Galerij Artisjok (30/04/2022)

by Jos Buersens

Zet alvast een grote cirkel op je kalender rond 30 april. Uiteraard een hoogdag omdat het nieuwe loon alweer in aantocht is en we vervolgens de lokale handelaar wederom al zijn bloem, pasta en zonnebloemolie afhandig kunnen maken. Maar er is nog een reden. Op 30 april loopt namelijk de groepsexpositie The Family Affair van de familie Trouvé ten einde. Galerij Artisjok huisvestte gedurende een maand het eclectische werk van zowel Rudy, Alfred, Sonia, Sigrid, Françoise en Greet.

Wij waren erbij tijdens de vernissage op 12 april en kunnen enkel maar zeggen dat het echt de moeite waard is om eens naar Lier af te zakken.

Op 30 april om 14.00 uur zal Rudy, samen met Elko Blijweert overigens, de expositie feestelijk afsluiten met een set nummers uit het Heaven Hotel Songbook. Naast heel wat visueel moois heb je dus de kans om live getuige te zin van een trip down memory lane in het oeuvre van dit prachtige Antwerpse label.

Wij tekenen alvast present, tot dan!

GALERIJ ARTISJOK: FACEBOOK
RUDY TROUVÉ: FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More