Home Concerttip CONCERTTIP: JON DOE ONE

CONCERTTIP: JON DOE ONE

by Jos Buersens

Het is gebeurd. De zeldzame ringsnavelmeeuw heeft postgevat in Rumst en dat ter verblijding van menig vogelliefhebber. Als dat geen goed nieuws is! De aandachtige lezer van Luminous Dash zal zich ongetwijfeld, lichtjes wenkbrauw fronsend, al wel afvragen wat dit ornithologisch nieuwsfeitje dan wel met muziek te maken heeft. Wel, geen zier om eerlijk te zijn maar gezien de huidige tijden, lijkt elk positief nieuwsfeitje dat we kunnen geven er eentje extra.

© Jon Doe One – Sol Invictus – ESC.REC – 2021

Zo strijkt overigens naast de illustere ringsnavelmeeuw ook dra muzikale vogel Hannes d’Hoine met zijn Jon Doe One neer in onze Belgische velden en dat meer specifiek op 15 en 16 januari in het Modemuseum in Antwerpen. 

De volière waarin Jon Doe One zijn vleugels zal uitslaan, werd voor de gelegenheid ontworpen door cinematograaf Stijn Grupping en is, zoals je in de onderstaande video kan zien, absoluut een visueel hoogstandje dat de concertervaring naar een nieuw niveau tilt.

Spotters worden geadviseerd om, naast hun verrekijker en fototoestel, ook zeker hun vinkenstok mee te brengen en een streepje te trekken bij elk gevoel van overweldiging, terwijl Jon Doe One hun nieuwste plaat Sol Invictus in de ruimte loslaat.

Hieronder vind je alle informatie omtrent de geplande speeldata van Jon Doe One alsook enkele relevante links om je van de aanschaf van het prachtige Sol Invictus en de twee voorgaande platen te verzekeren.

Geniet alvast van de auditieve vederpracht van Jon Doe One!

15/01 – MoMu (Antwerpen) – vanaf 15.00 uur (installatie ganse dag te bekijken)
16/01 – MoMu (Antwerpen) – vanaf 20.00 uur (installatie ganse dag te bekijken)
21/01 – Un Peu (Brussel)

RECENSIES: SOL INVICTUS / CONCERT DE ROTONDE

JON DOE ONE: FACEBOOK / WEBSITE / BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More