Home Concerttip Agenda najaar Botanique begint vorm te krijgen

Agenda najaar Botanique begint vorm te krijgen

by Bart Verlent

Terwijl de festivalzomer lichtjes op gang komt, kondigt de Brusselse concertzaal Botanique al nieuwe namen aan voor het najaar. Kwestie dat we dan ook weer naar toffe optredens kunnen uitkijken.

© Benjamin Schieck

Op 5 september kom het Canadees postpunk collectief Crack Cloud. Op 6 september is er weer een Bota By Night met Wutangu, Manuka Honey, Toumba, Maoupa Mazzochetti, sote, Salenta + Topu, Peenoise, Gem&I en LazerGazer.

Op 8 september staat er indierock uit Brisbane geprogrammeerd met Girl And Girl, 3 oktober brengt KAT zonnige electrofunk naar Brussel, Sages Comme Des Sauvages en An Pierlé (met songs die ze brengt in het Frans) kan je gaan bekijken op 5 oktober. Op 11 oktober tenslotte staat Jay-Jay Johanson met zijn eigenzinnig triphop in het Museum.

De Brusselse singer-songwriter Nicolas Michaux stelt zijn nieuwe plaat voor op 16 oktober, de Amerikaanse pianist/componist Dustin O’Halloran nodigt Botanique uit in de Onze-Lieve-Vrouw kerk van Laken op 17 oktober, Gabriel Rios stelt zijn nieuwe Spaanstalige plaat voor op 18 oktober, het Londense popicoon Jazmin Bean staat op 21 oktober in het Museum. Op 23 oktober krijgen we jazzpunk van Maruja in de Witloof Bar, Clemix stelt haar debuutplaat voor op 24 oktober en 27 oktober staat in het teken van black metal met Witch Club Satan en Bloed.

Een combinatie van jazz, dub en electro krijgen we van Ishmael Ensemble op 7 november. Jake Bugg stelt zijn zesde album voor op 14 november in de Orangerie, diezelfde dag brengt Robert Finley een mix van r&b en soul in het Museum.

Op 16 november staat de New Yorkse indierockband Been Stellar in de Witloof Bar, 19 november stellen de heren van BEAK> de nieuwe plaat voor in de Orangerie, de dames van BLUAI mogen hun nieuwe album voorstellen op 22 november. Op 26 november komt de Palestijnse popkoningin Lana Lubany naar de Witloof Bar en de Amerikaanse singer-songwriter Sasha Alex Sloan staat op 1 december in de Orangerie.

De volledige agenda van Botanique kan je bekijken via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More