Home Belgisch YUNE – Emmène-moi Danser Ce Soir (BUZZARD)

YUNE – Emmène-moi Danser Ce Soir (BUZZARD)

by Filip Verbeeck

Yune’s (a.k.a. Ilse Melis) nieuwe single, Emmène-moi Danser Ce Soir, is een bewerking van een nummer uit 1978 van Michèle Torr. Melis is een grote fan van het Franse chanson, zeker als ze er haar eigen Yune-twist aan kan geven.

Emmène-moi Danser Ce Soir is een zeer mooie, intieme versie geworden met een prominente rol voor de saxofoon. Het nummer is knap gezongen en de bewerking is top. Ilse en Michel Bazzoni doen waar ze goed in zijn, uitmuntend zingen en een sterke productie neerzetten.

Wederom wordt de single begeleidt door een fantastische videoclip, deze keer werd ze opgenomen in Silo in Brussel. Gery Hoebanx maakt het trio. De dansers van dienst zijn Sandrine Wouters en Antar Latifine, zij mogen deze keer de show stelen. Een handelsmerk van Yune is in wording, Franstalige nummers met straffe videoclips en dansers, we zijn nu al benieuwd naar de volgende!

Emmène-moi Danser Ce Soir is een zeer sterke, eigenwijze versie van een Franse klassieker. We mochten Yune ondertussen ook live meemaken en het is de moeite! Boek de band of ga ze ergens bekijken, je zal niet teleurgesteld zijn.

https://www.yune.be/

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More