Home Singles THEY FEEL NOTHING – Not In A Million Years

THEY FEEL NOTHING – Not In A Million Years

by Nel Mertens

Het nummer is al even uit en er zit ook al nieuw werk aan te komen, dus dringend tijd om deze laatst verschenen single van They Feel Nothing hier voor te stellen!

©They Feel Nothing

They Feel Nothing is het solo-zijproject van Kevin Van Volcem, die we ook kennen wan We Are Ooh People uit Brugge. Met They Feel Nothing, maakt hij Belgische darkwave met analoge synths.
Na Rebirth en Run! is Not In A Million Years het derde nummer dat Van Volcem met They Feel Nothing uitbrengt. Een track over de pijn die veroorzaakt wordt door onwetendheid en onverschilligheid.

De vervormde vocalen en analoge synths zorgen voor een old school darkwavesound, hoewel deze in de loop van het nummer wel hedendaagser gaan klinken. De intro klinkt al sterk oplopend naar een apotheose, waarna de track toch in soberheid verder gaat en een maar trage opbouw kent. De dansbare beats en mystieke sfeer door de ijle synths en verstoorde stem spreekt ons wel aan, maar we missen ergens een explosief moment in de track.

Toch een project om in het oog te houden! (Her)lees zeker ook onze review over Run! en Rebirth.

Facebook / Instagram / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More