Home Singles THEBOU – Come With Me

THEBOU – Come With Me

by Ann Cnockaert

We kregen reeds de tracks  A Life Where He Can Be en Always van het electro/synthpopduo Thebou. Nu delen ze hun derde single Come With Me met ons.

Thebou is Pieter Theelen uit Limburg en Sander Boury uit West-Vlaanderen. Regionale tegenhangers maar muzikale kameraden. De eerste analoge synths werden reeds aangeslagen in Gent in de zomer van 2019. Melodieën werden nummers en deze werden al snel aangekleed met drumcomputers, vocoders, akoestische drum en sporadisch zelfs een klokkenspel.

Pieter zoekt zijn inspiratie in bands als LCD Soundsystem, The Knife, Hot Chip en Yeasayer, en zorgt daarmee voor de vrolijke noot. De meer duistere sfeer komt vaak van Sander die zich graag laat leiden door meer etnische invloeden en er op die manier een persoonlijke stempel op drukt.

Come With Me is een vrolijke opvolger na de twee serieuzere songs. De boodschap is even ongecompliceerd als de tekst: laat het allemaal even los en laat je meenemen in een vrolijk, zorgeloos, feestelijk sfeertje. De positieve feel is bovendien ook authentiek: het nummer werd immers gemaakt gedurende een euforische stemming na het vinden van een juiste baslijn en ademt ongedwongen blijdschap uit. Het wordt ook nog eens vergezeld van een al even vrolijke en kleurijke animatieclip. Een track waarbij zelf de stijfste hark de drang voelt om te bewegen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More