Home Singles THE LEMON TWIGS – In My Head (Captured Tracks/Konkurrent)

THE LEMON TWIGS – In My Head (Captured Tracks/Konkurrent)

by Hans Verhoeven

“Welkom, hippe vogels! Welkom in 1971 en ja, we kunnen niet meer dan entoesjast zijn over deze nieuwe singel van The Lemon Twigs. Kan je dat roken? We proberen.

Dit is groovy stuff – we hebben het over het plaatje – fantasties, overigens, en we willen met z’n allen Nixon buiten en dat die oorlog in Vjetnam eens stopt.”

©The Lemon Twigs

Dat was de progressieve spelling en helaas is die verloren gegaan omdat er altijd mensen zullen zijn die regeltjes die ze niet kennen zullen volgen. Omdat ze die nodig hebben. The Lemon Twigs (uit New York) hebben geen regeltjes, ze doen hun zin en ze zijn daar goed in, in hun zin doen.

Even ernstig, niet lang evenwel: hun vijfde lp komt uit in mei en dit is de single, heel héél seventies, perfecte pop; zeegolven komen aan op kusten en doen daar wat want er is geen Jaws in de buurt.
Horen we dit ernstig te nemen? Ja, want alles wat niet serieus is dient ernstig genomen te worden. No rules, great music.

Wie hen wil zien zal naar Amsterdam moeten. Paradiso, 20 mei. Terwijl wij hier onze broekspijpen en hemdkragen laten groeien. Groovy!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More