Home Singles THE DRUMS – Obvious (ANTI-Records)

THE DRUMS – Obvious (ANTI-Records)

by Bart Verlent

Jonathan Pierce was altijd al de drijvende creatieve kracht achter The Drums en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat hij na 15 jaar nog het enige originele bandlid is. Eigenlijk is The Drums een soloproject van Pierce. Binnenkort verschijnt het zesde studioalbum van de band en dit is het derde voorproefje daaruit.

© The Drums

Op I Want It All en Plastic Envelope/ Protect Him Always hoorden we al het vertrouwde The Drums geluid met sprankelende gitaren, zenuwachtige drums en Jonathans zeemzoete stem. Niets nieuws onder de zon dus en dat is ook bij Obvious zo. Geen slecht nummer, zeker niet, maar het is allemaal wel heel voorspelbaar geworden. Pierce speelt echt op safe en begint in herhaling te vallen.

Hij weet hoe hij hitjes kan schrijven maar hij zou na al die jaren toch eens een risicootje mogen nemen. Ondertussen is helemaal duidelijk hoe de zesde The Drums-langspeler gaat klinken zonder dat we de plaat gehoord hebben. Een gemiste kans.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More