Home Belgisch Premiere: MUZIEKVERENIGING DE CLINGSE BOSSEN – Klub Goesting (Zesde Kolonne Records)

Premiere: MUZIEKVERENIGING DE CLINGSE BOSSEN – Klub Goesting (Zesde Kolonne Records)

by Bootsie Butsenzeller

De muzikale goesting kruipt waar het niet gaan kan. Na de Splitt tape op Zesde Kolonne en het fijne vinyl album op Consouling Sounds, komt het duo Lars Senders en Jan D’Hooghe hier in première hun nieuwe single droppen. Die single kondigt de komst van een gloednieuw album aan.

© Dimitri Sponselee

Klub Goesting doet z’n naam alle eer aan, want die goesting spat middels een aanstekelijke ‘sequence’ en hitsige dansbare groove meteen uit je speakers. Weidse gitaren met Oosterse sferen zorgen voor de inkleur. Tot de track halverwege verrassend stilvalt, een subtiele smaakvolle drumsolo het even overneemt om dan vanuit een stilte terug volledig op te bouwen met gitaren die hun manieren niet langer kunnen houden.

Expressief stuk muziek in goede productionele handen van Youri Van Uffelen (Oktaver Studio, Sekushi, Dead Man Orchestra,…). Wij zijn fan en kijken dan ook reikhalzend uit naar het album dat op 9 september het daglicht zou moeten zien.

bandcampInstagramZesde Kolonne Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More