Home Singles STEVEN H – Geen Punt

STEVEN H – Geen Punt

by Ann Cnockaert

Elke keer dat een nieuw nummer van Steven H in onze mailbox belandt, verschijnt er onmiddellijk een glimlach op ons gezicht. Na Van de Boan, presenteert de Gentse rapper met wortels in West-Vlaanderen nu zijn nieuwste creatie Geen Punt.

In zijn nieuwste single en bijbehorende videoclip Geen Punt, mengt Steven H een simpele drumbeat met krachtige grungegitaren, terwijl hij ondertussen gepassioneerd uitlegt hoe zijn naam hoort te worden geschreven en waar hij als artiest voor staat. De strofes zijn rauw en uitgepuurd, terwijl de refreinen doordrenkt zijn met krachtig gitaarwerk van Fernant Zeste. Op de helft van het nummer zorgt een onverwachte pianopassage voor een aangename onderbreking.

Met Geen Punt wil Steven H nogmaals benadrukken waar hij voor staat: een oprechte rapartiest met een uniek geluid, die niet toegeeft aan de lokroep van meer likes en succes op sociale media. Als er niemand luistert behalve een paar enthousiastelingen? Geen probleem!

Steven H is uniek door zijn veelzijdige aanpak en het vermogen om diverse genres te omarmen. Als artiest laat hij zich niet vastpinnen en blijft hij trouw aan zijn eigen koers. Met een duidelijke boodschap van echtheid en artistieke vrijheid blijft Steven H zijn eigen pad bewandelen, ongeacht hoeveel mensen luisteren. Geen punt!

FACEBOOK – INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More