Home Singles RONCHA & CHILLOW – Juste D’Echte (Word!)

RONCHA & CHILLOW – Juste D’Echte (Word!)

by Bart Verlent

Leuvenaar Eric Reyntjens alias Roncha is sinds 1998 een van de pioniers van de Leuvense rapscene. Hij maakte verschillende platen in groepsverband (AMOK, Team Marmalade…) en werkte mee aan meerdere releases van diverse artiesten. In 2015 bracht hij zijn solodebuut ep Nachtshift uit en hij focuste de laatste jaren op zijn vele rap-workshops op scholen, organisaties en bedrijven. Nu is Roncha klaar voor de volgende stap met zijn eerste solo album Fleecedekentje Thuglife dat eind april verschijnt.

© Roncha & Chillow

Juste D’Echte is de eerste single uit het debuutalbum waarvoor Wits instond voor de productie en de mix. Op deze track vraagt Roncha zich af wie van de mensen die je nu rondom je hebt, nog op het einde van het leven dichtbij jou overblijven. Het is een lekker soulvol nummer waarin Roncha de strofes vol rapt terwijl Chillow het refrein met zijn warme soulvolle stem heeft ingezongen.

Het is een boeiende combinatie met warme beats, de oprechte woorden van Roncha en Chillow die voor de kers op de taart zorgt.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More