Home Singles SISTER MAY – Guts (Lay Bare Recordings)

SISTER MAY – Guts (Lay Bare Recordings)

by Bart Verlent

Sommige bands blijven hangen in oude patronen, dat kan je moeilijk zeggen van Sister May. De heren uit Roeselare timmeren al jaren aan de weg en werken hard om met een eigen unieke sound voor de dag te komen. Daarom is Guts wel een toepasselijke titel voor het nieuwe voorproefje van het debuutalbum van de band dat op 29 september zal verschijnen.

© Sister May

Dit straffe nummer gaat over een gebrek aan durf en lef hebben om banden door te knippen. Het gevoel krijgen dat je aan het wegdrijven bent van jezelf, blijft hangen in oude patronen en niet durft te veranderen van koers. Een relevant thema in de maatschappij waarin we leven.

Wederom pakt Sister May uit met knaller van formaat. De energieke track gaat vier minuten lang stevig te keer zonder aan kracht te verliezen. Er is ook veel werk gestoken in de subtiele, kleine details die zeker een meerwaarde zijn in dit zalige nummer. Deze band heeft zeker Guts en toont dat met elke nieuwe song.

Op 29 september stelt Sister May de nieuwe plaat voor in De Kreun in Kortrijk.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More