Home Singles SISTER MAY – Borderline (Lay Bare Recordings)

SISTER MAY – Borderline (Lay Bare Recordings)

by Bart Verlent

De Roeselaarse band Sister May in één woord samenvatten is onmogelijk. De vijf heren streven al jaren na een divers geluid met veel afwisseling en willen nooit in herhaling vallen. Telkens leveren ze energieke songs af met invloeden die gaan van industrial, progrock, new wave tot metal. Op 29 september mogen we de debuutplaat verwachten van deze talentrijke band. We krijgen er nog een heel stevig voorsmaakje uit.

© Johan Vanparys

Borderline is de eerste single waarvoor Matt McJunkins (A Perfect Circle, Puscifer) de preproductie deed en Filip De Bot (Gino’s Eyeball, pIE p KLEIN,…) de productie.

Deze keer wordt het nummer niet geopend met scheurende gitaren maar met een donderende ritmesectie. Wat een geweldige drums en vurige basriff! Pas dan vallen de gitaren in. Bert Goethals zingt zoals altijd alsof zijn leven ervan afhangt en dat is de kers op de taart van deze heel straffe track.

Volgend jaar staat Sister May op het Dark Malta festival, maar we zijn er zeker van dat ze in de toekomst nog meer in het buitenland op een podium zullen staan met die indrukwekkende sound. Je kan ze in ons land nog aan het werk zien op 29 september in De Kreun in Kortrijk waar ze de debuutplaat komen voorstellen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More