Home Singles SERPENTS OATH – Purification Through Fire (Odium Records)

SERPENTS OATH – Purification Through Fire (Odium Records)

by Nel Mertens

Na hun single Blood Covenant en in afwachting van hun album Revelation, krijgen we van de Belgische metalband Serpents Oath een tweede track te horen uit hun aankomende nieuwe plaat, als opvolger voor Nihil en Ascention.
Baelus (gitaar), Daenum (gitaar), Draghul (drums), Mørkald (bas) en Tes Re Oth (vocals) laten met Purification Through Fire een bloedstollende blackmetal wall of sound op ons los.

De drums krijgen geen seconde rust en gaan maar door met daarrond verbluffende, krachtige riffs en de oerschreeuw die weerklinkt in Tes Re Oth’s vocalen.

De band omschrijft Purification Through Fire als een dynamische showcase van de intensiteit van hun album, die het veelzijdige symbool van vuur weerspiegelt in de thema’s van creatie, vernietiging en wedergeboorte. Vuur is dan ook als oerelement sterk aanwezig in de bijhorende videoclip, maar of dit met bloed en vuil besmeurde vuurtje de zielen zal zuiveren, valt te betwijfelen!

Revelation verschijnt op eind 2024 digitaal, op lp, op cd en in een houten box via Odium Records. Je kan ze reeds voorbestellen.

Website Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More