Home Singles RUN SOFA – Jomo, Live

RUN SOFA – Jomo, Live

by Roel Vandierendonck

De nieuwste single van de psych-electro-rockband Run SOFA is er eentje dat de hyperkineet in ons binnen de tien seconden bovenhaalt!

Deze livetrack is er eentje vol psychedelische klanken, ondersteund door een brekende stem vol emotie, harde beats en repetitieve synths in de achtergrond en we zijn niet helemaal zeker in welk hokje we deze kunnen schuiven.

Het is een aparte harde track met verschillende ritmes die ons de stuipen op het lijf jaagt alsof we vijf liter koffie dronken en daarna een of ander energiedrankje in onze aderen spoten.

Rustig blijven zitten lukt je gegarandeerd niet tijdens het beluisteren van dit nummer, en ook enkele uren erna staan we nog even strak als Mick Jagger na enkele lijnen nose-candy. Het doet ons instant denken aan een track van The Prodigy waar gretig op losgegaan kan worden en zoals de tekst meermaals herhaalt: ‘WEIRD’.

Beluister deze zeker als je even een opkikkertje nodig hebt waardoor je opnieuw een quarantaineweek door kan zonder problemen. Beluister deze niet als je hartritmestoornissen hebt, tenzij je medische hulp bij de hand hebt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More