Home Singles REINHARD VANBERGEN & CHARLOTTE CALUWAERTS – Lost In Rèverie

REINHARD VANBERGEN & CHARLOTTE CALUWAERTS – Lost In Rèverie

by Bart Verlent

Reinhard Vanbergen en Charlotte Caluwaerts maken deel uit van Rheinzand maar ze zijn ook als duo al een tijdje bezig. Ze brachten al enkele albums uit onder de naam Inspired By. Voor die reeks liet het duo zich al inspireren door Michaël Borremans, Kobe Desramaults, Diana Monkhorst, Zoro Feigi, Painting VR, Guttlin Gitars en Kadir Ferati Balci. Voor het aankomende album A Perfect Night vonden de twee inspiratie in de Gentse cocktailbar Jigger’s.

© Reinhard Vanbergen & Charlotte Caluwaerts

Lost In Rèverie is een soort van soundtrack bij een elegante cocktail gebaseerd op een verrassende mix van onder ander vlierbloesem, shiso en sherry. Het nummer klinkt sensueel, dromerig en elegant met een tropische toets. Het zal inderdaad wel de perfecte soundtrack bij de cocktail zijn, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat hij op minder dan zes minuten op moet.

Bij het album hoort een boek met foto’s van Zaza Bertrand, recepten voor acht cocktails en de handleiding voor het maken van de huisgemaakte bitters, kruidenmengsels en kombucha’s. Het is duidelijk dat Vanbergen en Caluwaerts naast topmuzikanten ook echt wel levensgenieters zijn.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More