Home Singles PROYECTO SECRETO – Soon Will Be Enough (Zephyrus Records)

PROYECTO SECRETO – Soon Will Be Enough (Zephyrus Records)

by Bart Verlent

Na twee jaar stilte kregen we vorige zomer een nieuwe single van de instrumentale ska veteranen van Proyecto Secreto. Deze zevenkoppige bende is er niet vies van om diverse invloeden in songs te steken. Het blijft dus niet bij ska maar ze gooien er met veel schwung ook wat latin, cumbia en mambo in hun aanstekelijk geluid. Nu de zon zich terug wat meer laat zien, krijgen we van deze kleurrijke band de nieuwe single Soon Will Be Enough waarbij we weer een nieuwe invalshoek krijgen.

© Proyecto Secreto

Het nummer opent vrij mysterieus met een bepaalde spanning maar als deze song helemaal op dreef is klinkt het geheel speels en onbezorgd. Ook al heeft de band zich deze keer laten inspireren door componist John Barry en 70’s muziek (met in het speciaal de soundtracks van James Bond van die periode). Toch klinkt het nog steeds Proyecto Secreto waar een spannende surf-vibe het geheel nog groovier maakt.

We zijn er zeker dat deze track live weer voor vuurwerk gaat zorgen, omdat je er onmogelijk kan op blijven stil zitten. Hopelijk kunnen we deze bende dit jaar dan ook ergens live aan het werk zien op één of ander zomerfestival waar ze boel kunnen laten ontploffen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More