Home Singles PROYECTO SECRETO – Barely Selassie (Zephyrus Records)

PROYECTO SECRETO – Barely Selassie (Zephyrus Records)

by Bart Verlent

Sinds 2020 is de instrumentale band Proyecto Secreto er, na een korte pauze, volledig terug. Tussen 1997 en 2007 stond de band op heel wat podia over heel de wereld waar ze met hun aanstekelijke mix van ska, tropical vibes, rocksteady en reggae iedereen in beweging konden brengen.

© Projecto Secreto

De achtkoppige band heeft een nieuw album opgenomen en zal dit de komende maanden uitbrengen als verschillende singles. Barely Selassie is de tweede single uit dat album en is gebaseerd op een Ethiopische pentatonische toonreeks. De groovy track neemt je mee naar de keizerlijke tuinen van Haile Selassie op een vibe die lijkt weggelopen uit één of andere James Bond film.

Barely Selassie is een erg aanstekelijke ska-track waar je onmogelijk kan op stilzitten en waar ook een jazzy randje omheen zit. Met deze song laat Proyecto Secreto de zon terug schijnen en verjaagt het de heimwee naar de zomer.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More