Home Singles PORTLAND – Aftermath (PIAS)

PORTLAND – Aftermath (PIAS)

by Bart Verlent

Voor Jente Pironet en Sarah Pepels zou 2020 een heel druk jaar geweest zijn met veel optredens maar dat viel allemaal in het water door corona. Gelukkig blijft het duo niet bij de pakken zitten. Zo krijgen we één jaar na de release van hun debuutalbum Your Colours Will Stain een nieuwe single.

Aftermath gaat over het afsluiten van een belangrijk hoofdstuk in het leven van twee personen, over spijt en verdriet maar ook over hoop en liefde. Een breakupsong dus. De productie en mix lagen weer in de handen van David Poltrock. Hij deed reeds fantastisch werk met het debuutalbum.

Het nummer begint sober met enkel piano en de stem van Jente, daarna valt Sarah in en zoals altijd geeft dat de song iets magisch. Ze vullen elkaar perfect aan. Naar het einde toe krijgen we soundscapes die het nummer meer opvullen zodat het iets bombastischer wordt. Het blijft echter een heel kwetsbaar nummer dat blijft kleven.

Als het nieuwe materiaal van Portland allemaal zo straf zal klinken dan gaan ze zichzelf overtreffen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More