Home Belgisch PLUSH BABY – Run Run

PLUSH BABY – Run Run

by Felix Sandon

Toen plush baby in december aantrad in de finale van Sound Track in Antwerpen, schreven we dat het duo als enige van de deelnemers nog geen single of video uitbracht die we met onze lezers konden delen. Daar brengen Caitlin Talbut en Nicolas Anné nu verandering in: Run Run is niet alleen hun debuutsingle, maar krijg je ook standaard geleverd met een bijzonder grappige videoclip, waarin de twee muzikanten geanimeerd als gamefiguren een overval plegen.

Video: Bence Tóth

Muzikaal kiest plush baby voor stuiterende synthesizers: nog een groep die speelt met jaren ’80-invloeden, horen we je al denken. Toch klinkt hun synthpop bijzonder fris: dat komt door het enthousiasme dat het tweetal in hun muziek stopt en ook tentoonspreidt in hun optredens. “Kleuren op het podium, maar ook kleuren in hun nummers”, schreven we al over de stroom aan filmische details en warme klankkleuren tijdens hun doortocht op Sound Track.

Enige minpuntje? De opsomming van luxemerken in een vervelende parlando met vervormde stemmen haalt even de vaart uit het nummer. Louis Vuitton, Swarovski, Dior, Tiffany’s: allemaal leuk, Caitlin en Nicolas, maar sleep ons liever mee in jullie maffe wereld.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More