Home Singles OORPOOL – Tanken In Luxemburg

OORPOOL – Tanken In Luxemburg

by Nel Mertens

Er waren ooit goudener tijden waar we allemaal wel een goede reden hadden voor een tussenstop in Luxemburg. De brandstof was er goedkoper, we moesten wat zwart geld op een rekening droppen en en passant ook een voorraad goedkope drank en sigaretten in slaan. Om dan met veel streken, maar in flair onze weg verder te zetten naar toeristische oorden als de Provence of Benidorm. Die tijden ebden weg, maar Monza maakte er in 2008 een nummer over, dat nu verrassend gecoverd werd door Oorpool.

Het duo ging aan de slag met Tanken In Luxemburg, waarvan het origineel verscheen op het album Attica! Chris Vandevorst en Frits Standaert laten daarbij de drums minder hard slaan, maar de elektronica klinkt broeierig! Het nummer kreeg een gruizig sfeertje mee, dat knap opgelicht wordt door de borrelende energie van de toetsen en de strak kille vocals. Met dank aan Oorpool kan dit gerust ons zomerdansnummer worden!

(Her)lees hier ook onze reviews van de singles E313Het Gaat Goed Zo, Optimist en Noordzeewater.

Facebook Soundcloud

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More