Home Singles OORPOOL – E313

OORPOOL – E313

by Nel Mertens

Frits Standaert (gitarist bij Red Zebra) en zanger Chris Vandevorst lieten eerder al van zich horen in deze lockdownperiode, al was het dan onder de naam ‘Frits & Chris’ met het nummer Thuis.

Nadat ze jarenlang geen contact meer hadden, pikte het duo vorig jaar de draad weer op waar ze die 10 jaar geleden losgelaten hadden en gingen opnieuw aan de slag met covers die ze in het Nederlands gieten en een elektronisch, eigen jasje aantrekken. Ze besloten om hiermee door te gaan, het wat meer gestructureerd te gaan aanpakken en dit onder een ‘echte’ bandnaam: Oorpool dus.

Bij deze stelt Oorpool graag hun eerste single E313 voor. Want wat als… de lockdown volledig tot de geschiedenis behoort, we met z’n allen de autosnelwegen weer afschuimen en de E313, zo snel als ie leeg liep, opnieuw weer gevuld wordt met getuf en gepuf?

Die gejaagdheid en de snelheid van het leven hoor je ook terug in de single, waarbij synthlijnen je in hoog tempo meenemen op de rit langs het dagelijkse leven vol file-routine!

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More