Home Singles NATHAN ELIAS FEAT. MARTHA DA’RO – Gone (Cloudshaper Records)

NATHAN ELIAS FEAT. MARTHA DA’RO – Gone (Cloudshaper Records)

by Bart Verlent

Nathan Elias is een 24-jarige Belgische/Koreaanse muzikant, songschrijver en producer uit het Brusselse. Zijn muziek kan je omschrijven als eclectische electro met invloeden verschillende stijlen en culturen. Elias creëert een donkere, melodieuze wereld met atypische geluiden.

© Nathan Elais

Binnenkort verschijnt het dubbelalbum Hypermesia van Nathan dat in twee delen zal uitgebracht worden op het Antwerpse Cloudschaper Records. Gone is het eerste voorsmaakje uit het album van Elias met de stem van Martha Da’ro, een Belgische zangeres met Angolese Roots.

Gone is een zweverige track met brede warme soundscapes, af en toe een pulserende beat maar wat deze song vooral af maakt is de knappe, doorleefde, soulvolle stem van Da’ro. Of Nathan Elias zijn andere tracks op het te verschijnen album in deze lijn zullen liggen weten we niet maar deze Gone is alvast een mooie, originele smaakmaker.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More