Home Singles MOVULANGO – The Peak (DEEWEE)

MOVULANGO – The Peak (DEEWEE)

by Ann Cnockaert

Eén van DEEWEE’s nieuwste familieleden, de 25-jarige Belgische muzikant en producer Mozes Mosuse aka Movulango kondigt de release aan van zijn debuutep. Na Other Way krijgen we nu de single The Peak die tevens te horen is op de nieuwe ep.

Als tiener kwam Moses in contact met de in-your-face electrosound van Ed Banger, Daft Punk en Justice, later ontdekte hij de Krautrock van Neu! en Can en de klassieke popharmonieën van The Beach Boys en The Beatles. Simultaan evolueerde hij van danceproducer en dj, die samen met Asa Moto’s Oliver Geerts sets mocht draaien op de feesten van 2manydj’s, tot muzikant en zanger. Met Movulango heeft Mozes zijn eigen stem gevonden. Het is het resultaat van een muzikaal rijpingsproces, onder het goedkeurend oog van de Dewaele-broers.

The Peak is een hele sterkte single met een internationaal geluid. We zijn zeer benieuwd naar de ep Mirror In Man die op 18 november zal verschijnen.

Je kan Movulango aan het werk zien op:

28/10 – Cactus Club, Brugge
29/10 – Trix, Antwerpen

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More