Home Singles MY DEMONS ARE ORGANIZED – The Door

MY DEMONS ARE ORGANIZED – The Door

by Bart Verlent

Lander Vervaet is een muzikant, songschrijver en producer die muziek uitbrengt onder de namen Lander en oSleau. Nu heeft hij nog een nieuw project gelanceerd. Met My Demons Are Organized maakt hij een fusie tussen jazz, electro en indie en werkt hij samen met verschillende gastzangers en muzikanten.

© My Demons Are Organized

Vervaet is al twee jaar bezig met dit project en dit jaar verschijnt hun debuutep.

The Door is daar een eerste voorproefje van. Hij bracht het nummer vorig jaar al akoestisch op Bandcamp, zonder zang. Deze keer heeft hij wel een gastzangeres gevonden die het nummer mooi aanvult met haar breekbare stem. Het akoestische bleef behouden maar werd aangevuld met ingetogen beats en brede soundscapes.

Het is een heel knappe compositie waarin Lander vooral experimenteert met akoestische elementen en elektronica en de mooie stem die het geheel af maakt. Spijtig genoeg weten we niet wie het ingezongen heeft, want deze dame heeft echt een indrukwekkende stem. We zijn in elk geval benieuwd naar wat Vervaet nog allemaal in zijn mars heeft met dit nieuwe project.

INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More