Home Singles MOONEYE – Lover To Stranger (Mayway Records)

MOONEYE – Lover To Stranger (Mayway Records)

by Bart Verlent

In februari releaseten Michiel Libberecht en co hun nieuwe single In Between waar we onmiddellijk wild van waren. We dachten dat dit een eerste voorproefje was van een nieuw album maar dat bleek niet zo te zijn… Blijkbaar stond het nummer op zichzelf en zal het niet op het tweede Mooneye-album staan dat begin 2024 verschijnt.

Lover To Stranger is wel de eerste teaser van de nieuwe plaat die de band heeft opgenomen met Koen Gisen (Meskerem Mees, The Bony King of Nowhere) en Jolan Decaestecker (Ão).

© Mooneye

Lover To Stranger is een meeslepende break-up song die je volledig meevoert. In de outro verandert de sfeer helemaal, het nummer wordt snediger en nog intenser tijdens de geweldige climax. Het is een gelaagd nummer dat heel knap is opgebouwd en waarin je weer het vakwerk van deze topband hoort.

In Between was al een straffe single maar met de nieuwe track gaat Mooneye toch nog een pak dieper. Een machtige aanzet naar de nieuwe langspeler.

Hier kan je Mooneye volgend jaar live aan het werk zien:

01/03 – Nijdrop, Opwijk (try-out)
02/03 – VC De Schelde, Zandvliet (try-out)
08/03 – N9, Eeklo
09/03 – Deux Ours, Modave
14/03 – Rideau Rouge, Lasne
20/03 – De Casino, Sint-Niklaas
22/03 – Wilde Westen, Kortrijk
26/03- Het Depot, Leuven
28/03 – Cactus Muziekcentrum, Brugge
30/03 – Ha Concerts, Gent
05/04 – De Roma, Borgerhout

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More