Home Belgisch MEYY – Common Love (Sanseveria).

MEYY – Common Love (Sanseveria).

by Bram Langmans

De negentienjarige MEYY – in het echte leven gewoon Charlotte Meyntjens – wist vorig jaar met de sterke debuut-single Angelic Lies reeds de nodige aandacht naar zich toe te trekken. Wij kijken dan ook met enige anticipatie uit naar de op 31 januari te verschijnen debuut-ep van de veelbelovende Brusselse zangers, waaruit ondertussen met Common Love een tweede single naar voren werd geschoven.

(c) : Sanseveria

Voor Common Love werkte MEYY – net als op haar vorige track – opnieuw samen met Wouter Van Belle en haar vaste producer L’étreinte. Dat resulteert ditmaal in een rustig en intiem aandoend nummer over de liefde, dat zich ergens situeert op het snijvlak van soulvolle, lichtjes urban getinte r&b en ingetogen dreampop, waar wij tenslotte ook nog een vluchtig scheutje IAMDDB in menen te bespeuren.

Anders dus dan voorganger Angelic Lies, maar toch vooral simpelweg schoon, en ook perfect voor bijvoorbeeld een rustige zondagochtend of een lekker knapperend houtvuur – wij zeggen maar wat.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More