Home Singles MEYY – Angelic Lies (Sanseveria).

MEYY – Angelic Lies (Sanseveria).

by SANDRA REGENT

De nieuwste belofte op het gloednieuwe label Sanseveria: MEYY. Oftewel de 19-jarige zangeres, producer en autodidact muzikante Charlotte Meyntjens. Oprechte lo-fi songs met een fragiele sound, zo omschrijft de singer-songwriter zelf haar muziek. Samen met producer en goede vriend L’étreinte en Wouter Van Belle schreef ze de debuutsingle Angelic Lies.

(c) Stig De Block – MEYY

Wij horen een zwoel elektro-r&b nummer dat perfect de balans tussen diepe emotionele soul en sfeervolle elektro weet te houden. De sensuele, etherische stem van Charlotte is doordrenkt van smart en doet sterk denken aan Banks en FKA Twigs.

De jonge Brusselse deelt haar diepste gevoelens met ons via haar muziek in de vorm van een brief die ze aan haar lezers/luisteraars richt. Passie en extase maar ook hartzeer en verdriet. Muziek voor en door verloren en gekwetste zielen die onder je huid kruipt en er zich nestelt.

De knappe, stilistische videoclip van Angelic Lies werd geregisseerd door Stig De Block en Heleen Declercq in een productie van videohuis CZAR. Bekijk hem zeker eens onderaan deze pagina!

In januari 2020 mogen we alvast meer van dat moois verwachten want dan verschijnt haar debuut-ep.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More