Home Singles MESSIDOR – More Than A Minute (Klankzalf)

MESSIDOR – More Than A Minute (Klankzalf)

by Bart Verlent

Na twee jaar solo of met band op het podium te staan, laat Ward Daenen zijn nummers samen met Maarten Moesen en Bert Hornikx onder de naam Messidor eindelijk op mensheid (of toch een deel ervan) los. Vorig jaar nam het trio de basis op van het debuutalbum When Things Go Missing in de Finister Studio, Vervolgens vulden ze het geheel verder aan met overdubs. Die langspeler is volledig klaar en verschijnt op 10 januari 2023 op vinyl op het Klankzalf label.

© Messidor

Vorige maand kregen we al de eerste single Valuable te horen uit het album en waren we toch wel onder de indruk van het smaakvolle nummer. Nu is er een tweede track uit het debuut en ook More Than A Minute is een uniek pareltje. Het begint nog vrij stroef maar dan komt de opbouw naar het refrein en het refrein zelf en dat is magisch mooi. Voeg daar nog een mooi melodische break aan toe en je hebt een prachtig pareltje.

More Than A Minute is voor de volle vier minuten genieten van wat er allemaal voorbij komt. Deze kerels weten hoe ze een sterke song moeten schrijven met veel variatie en warme arrangementen. Hopelijk krijgen we voor de album release nog een single want de Messidor-sound werkt enorm verslavend.

Het trio stelt de debuutplaat voor op:

10/01 – Casa Saga, Borgerhout
11/01 – De Loge, Gent
12/01 – De Markten, Brussel
18/01 – L’Altitude, Vorst

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More