Home Belgisch MELTHEADS – Trash Can

MELTHEADS – Trash Can

by Nel Mertens

Vier Antwerpse garagerockers maken het al enkele jaren bont in de Antwerpse underground. Met hun eerste single Disco Of L’amore (2019) lieten ze de met alcohol ingesmeerde podia en bijhorende dansvloeren vol lopen met enige punkattitude en vooral veel fun.

Hun nieuwe single Trash Can laat horen dat Sietse Willems (vocals,gitaar), Yunas De Proost (vocals, gitaar), Tim Pensaert (bas) en Thibault Rottiers (drums) nog steeds jonge wildebeesten zijn. Met strakke riffs en lekker wilde drums, laten ze een easy listening en swingende garagerocktrack los. Met de nodige gekheid in kreetjes en een enorm vette gitaarsolo stop deze song abrupt, voor je goed beseft dat je op deze blend van punk, blues en rock-’n-roll geen seconde stil bij kon blijven zitten.

Op 30 september verschijnt een nieuwe Meltheads-ep, die ze op 2/10 live voorstellen op een release party in de Trix in Antwerpen. Daarnaast zijn ze ook geselecteerd voor Soundtrack, waarbij je hen aan het werk kan zien op 8/10 in de Kavka in Antwerpen. Op 22/10 spelen ze in het voorprogramma van DIRK. in De Kreun / Het Wilde Westen in Kortrijk.

(Her)lees hier ook onze reviews van de singles Disco Of L’amore, Sweet Monica en I Wanna Be A Girl.

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More