Home Singles BULLETS. – Bloodstains

BULLETS. – Bloodstains

by Ann Cnockaert

Bullets. is het alter ego van de Antwerpse artiest Dries De Vos. Bullets. maakt sinds 2019 een eigenzinnige mix van indie en emorap. Vandaag lanceert hij zijn nieuwe single Bloodstains.

Bloodstains vertelt een eerder triest verhaal over iemand die terugkijkt op mooie momenten uit het verleden met personen die nu niet meer aan zijn zijde staan. Hij wil hiernaar terug, terwijl hij weet dat dit hem pijn doet en blind maakt voor het echte leven.

Bloodstains is een prachtig melancholisch nummer dat door de uptempo riffs toch iets verheffends heeft en kracht uitstraalt. Door de mix van de verschillende stijlen, die overigens perfect in balans zijn, en de overgang naar het energieke refrein nodigt het nummer uit om je volledig te laten gaan.

Bullets. grootste inspiraties zijn Lil Peep, Bones, Nothing Nowhere, The 1975, White Lies & The Cure,… maar brengt met Bloodstains vooral een eigen geluid dat ons heel erg kan bekoren.

INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More