Home Singles KOWZI – Back To Good Times

KOWZI – Back To Good Times

by Bart Verlent

Af en toe roept Olaf Janssens zijn Kowzi-leden Brecht Decroos, Bart Van Lierde en Ben Van Camp bij elkaar om wat nummers op te nemen en dat zorgt altijd voor straffe composities. Ook al bestaat Kowzi al sinds 2009, toch heeft dit viertal slecht drie albums achter hun naam staan. Het laatste wapenfeit van Janssens en co dateert van 2021, toen verscheen het derde album Way To Go.

© Kowzi

De laatste weken was er terug beweging te vinden op de Facebookpagina van Kowzi en dat was blijkbaar ter aankondiging van de nieuwe single Back To Good Times.

Wat een prachtige ingetogen song is dit. We weten ondertussen dat Olaf en zijn vrienden de lat hoog leggen voor hun songs, maar dit is toch wel een hoogstaand melancholisch pareltje.

Het nummer bloeit rustig open tot een prachtig bloem. Met subtiele arrangementen wordt er iets magisch mooi opgebouwd. Nu maar hopen dat we dit jaar nog nieuwe prachtige Kowzi-songs te horen krijgen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More