Home nieuws Ways Around kondigt line-up aan van tweede editie

Ways Around kondigt line-up aan van tweede editie

by Bart Verlent

Op vrijdag 31 maart, 1 en 2 april vindt de tweede editie plaats van het Brusselse Ways Around festival. Het festival ontstond tijden de covid-periode en werd in het leven geroepen door een groep gepassioneerde muziekprofessionals die de vreemde periode gebruikten om na te denken over hoe ze bands en podia terug op de been konden helpen. Na een succesvolle eerste editie in april 2022 in drie Brusselse locaties (Le Lac, La Vallée en The Club van het Koninklijk Circus) kon het festival dit jaar opnieuw boeiende namen strikken.

© Ways Around

Op vrijdag 31 maart kan je in Le Lac terecht voor de Franse all female powerband Madam, de postindustrial rockers van Thot en de Engelse hardcore punks van The St. Pierre Snake Invasion. Op zaterdag 1 april vindt een deel van de optredens plaats in La Vallée met het power trio Atheris, de instrumentale postrock van Endless Dive, het Franse industrial-postpunk duo Moïse Turizer en de Franse elektrorockers van Jean Jean. Le Lac krijgt de garagerockers van Goodbye Fortune Tellers over de vloer samen met de dino postpunk van Pega en de Britse Penelope Isles die indiepop met een vleugje psychedelica brengen. Op zondag 2 april vinden alle optredens plaat in The Club. De noise-rockers van Heisa, de Engelse postpunkers van Egyptian Blue en de Britten van Demob Happy brengen een eigenzinnige mix van stoner, rock en garage.

Meer info en tickets vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More