Home Singles KOWZI – All Right

KOWZI – All Right

by Bart Verlent

Kowzi heeft drie albums uitgebracht als groep, maar doordat frontman/songschrijver Olaf Janssens niet veel zin meer heeft om op een te podium te staan is Kowzi sinds dit jaar een soloproject geworden van Janssens. Op 1 december verschijnt de nieuwe langspeler Kind Of Done die Olaf alleen heeft opgenomen. Als we moeten af gaan op de singles Back To Good Times en Cut The Crap klinkt dit nog steeds enorm Kowzi.

© Kowzi

Ook de nieuwe single All Right heeft die typische Kowzi-sound. Deze song gaat over iemand die heel neerslachtig is en niet wil horen dat er goede dingen zijn. Het dubbele is dat de partner van die persoon het beu is dat de neerslachtige persoon futloos is en op alles “het is allemaal goed” zegt.

We zijn nu niet neerslachtig, maar dit nummer is inderdaad “helemaal goed”. Olafs’ warme stem vult de rustige pianoklanken mooi aan. Als dan de strijkers invallen krijgen we echt een subliem geheel en is het eigenlijk een melancholisch pareltje dat blijft schitteren. Het maakt niet uit of Kowzi nu een band of een soloproject is, we zijn gewoon blij dat Janssen ons weer een prachtig nummer voorschotelt.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More