Home Singles KILL YOUR BOYFRIEND – The Man In Black

KILL YOUR BOYFRIEND – The Man In Black

by Ann Cnockaert

Eerder kregen we al de hypnotiserende single The King en nu delen de heren van Kill Your Boyfriend hun nieuwste single en clip The Man In Black.

Op de aankomende plaat Voodoo verkennen Matteo Scarpa (gitaar en zang) en Antonio Angeli (drums) nieuwe genres en verleggen ze de sonische grenzen, zonder hun oorspronkelijke bedoeling te verliezen.

De nieuwste single The Man In Black is geïnspireerd op een stuk van de romanschrijver Micheal Ventura. Het nummer vertelt over een onwaarschijnlijk pact met de duivel en de eenzaamheid waartoe bepaalde keuzes leiden. De band vertelt: “In de video bij de release van het nummer hebben we geprobeerd om dit concept te interpreteren: om zijn doel te bereiken en gedreven door een sterke passie, is de hoofdpersoon ook bereid om zijn ziel te verkopen. Het resultaat is een gelijkenis die vervolgens leidt tot een eenzaam leven, waarbij de implicaties van de gemaakte keuze tot het einde worden ontkend.”

Het nieuwe album Voodoo staat gepland voor 14 oktober en zal verschijnen via Sister 9 Recordings, Little Cloud Records en Shyrec.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More