Home Singles KALEIDA – Stranger

KALEIDA – Stranger

by Ann Cnockaert

Kaleida is een muzikaal duo van Engelse en Duitse afkomst, opgericht in 2013. De formatie bestaat uit zangeres Christina Wood en toetseniste Cicely Goulder. Na de release van Seagull Nun presenteren ze hun nieuwste single Stranger, die tevens deel uitmaakt van hun aankomende album In Arms.

Stranger ontstond tijdens een van Christina’s korte verblijven in Londen vorig jaar, zo vertelt Kaleida. Beide bandleden waren gecharmeerd door de nostalgische riff en het mantra-achtige refrein dat aanvoelt als een hedendaags gebed: een smeekbede om zelfopgelegde barrières te doorbreken.

De betoverende klanken van Stranger ontvouwen zich met een meeslepend, metronomisch ritme dat door de warm getinte orgelklanken heen snijdt omringend de diepe stem van Christina. Deze keer heeft het nummer ook meer een poppy sfeer. Opnieuw weten de dames te imponeren met een straffe song.

De release van het album In Arms staat gepland voor 22 maart 2024.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More