Home Festival Een West-Vlaamse thuismatch voor Brihang op het Cactusfestival

Een West-Vlaamse thuismatch voor Brihang op het Cactusfestival

by Hannelore Dieleman

Eind 2023 kreeg de affiche van Cactusfestival al vorm met enkele indrukwekkende internationale namen als The War On Drugs, Patti Smith, Brittany Howard en Cat Power, en met een ongeziene ticketverkoop als gevolg. Ondertussen zijn alle dagtickets voor zondag 14 juli (met The War On Drugs als headliner), 2-dagentickets za/zo en 3-dagentickets vr/za/zo de deur uit. De 41ste editie van het festival is nu al een ongezien succes.

Vers van de pers werd ook de headliner voor de vrijdag bekendgemaakt. De West-Vlaamse rapper Brihang is de eerste Belgische naam die aan de affiche wordt toegevoegd. In een ver verleden won hij de Nieuwe Lichting en hij heeft ondertussen al vier albums op zijn naam, waarvan Droomvoeding eind vorig jaar verscheen. Een West-Vlaamse thuismatch voor Brihang in de idyllische setting van het Brugse Minnewaterpark.

Wie erbij wil zijn, wacht best niet te lang met het aanschaffen van een toegangskaartje. En het blijft spannend, want binnenkort worden meer namen bekendgemaakt!

Brihang © Ann Cnockaert

Klik hier voor meer info en tickets: Cactusfestival

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More