Home Singles JESSE BOLTZ – Little Love Thing

JESSE BOLTZ – Little Love Thing

by Ann Cnockaert

Hoewel we doorgaans geen grote fans zijn van countrymuziek, betovert het nieuwe nummer Little Love Thing van Jesse Boltz ons van zodra het begint te spelen. Het is zo’n nummer waar je ineens vrolijk van wordt.

© Jesse Boltz

Als we terugblikken op het verleden van deze kunstenares, kunnen we alleen maar bewondering tonen. Jesse Boltz, alias Betty Ashman, maakte gedurende 45 jaar een opmerkelijke reis doorheen de wereld van de countrymuziek. Met meer dan 100 nummers in haar BMI-catalogus blijft ze vastberaden strijden om haar droom te verwezenlijken: optreden, liedjes schrijven en haar talent met de wereld delen.

Door de jaren heen heeft Betty Ashman talloze veranderingen doorgemaakt, maar haar passie voor muziek is altijd onveranderd gebleven. Haar muzikale reis is een tijdloze symfonie van doorzettingsvermogen, passie en creativiteit.

We worden getrakteerd op een herziene versie van het nummer Little Love Thing. Het nummer bruist van de positieve energie en speelsheid, waarbij de essentie van klassieke rock harmonieus samensmelt met de oprechtheid van countrymuziek, resulterend in een levendige mix van vreugde en romantiek.

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More