Home Singles SEASIDE DISK – Leave The Kids (Out of It)

SEASIDE DISK – Leave The Kids (Out of It)

by Hans Verhoeven

Wat waren we lovend over hun eerste single, Recognition, vorige herfst. En daar nemen we geen woord van terug want woorden terugnemen kost namelijk tijd en moeite. Helaas: te weinig tijd en geen zin in moeite.

Dit is de tweede single, Leave The Kids (Out of It) die dus minder opvallend is. Maar: goed. Al zit er wel wat gepreek in, en de enigen die daar straffeloos mee wegkwamen waren Jezus van Nazareth (een dorpje, in het Gentse) en Bob Dylan. Natuurlijk laten we de kinderen buiten, ook als het buiten en des winters -10 is. Maar kids zijn ook teenagers, en teenagers zijn kids. En If The Kids Are United… al is dat een ander verhaal.

Maar goed, nog eens, geweldige song al hadden we graag de gitaar van Noah Van Cleempoel wat meer op de voorgrond gehoord. Die kan dat namelijk, een gitaar bespelen maar idealiter hoort hij zijn snaren te martelen tot ze krijsen. Nu kennen we ook nog te weinig van Seaside Disk (Hoe kwamen ze op zo’n naam?) maar wel genoeg om hen de beste der toekomsten te wensen.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More